Soyunma Kabininde Gizli Kamera. Aman Dikkat!!!!

Hürriyet gazetesinde bu haberi okuyunca hemen paylaşmak istedim. Arkadaşlar paranoyak olmaya gerek yok ama biz yinede temkinli olalım. Olmaz olmaz

Burada dikkatimi çeken diğer husus hürriyetin haberde kabinde çekilmiş görüntülerden kullanmasıydı. Gazetemizde sapığın suçunu paylaşarak bu özel görüntüleri tüm Türkiye ile paylaşmaktan kaçınmamışlar.






Denizli’de bir hurdacı, çöpte bulduğu bir CD’de, bir mağazanın soyunma kabininde gizli kamerayla çekilmiş kadınların fotoğrafları bulunduğunu görünce polise başvurdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, yüzlerce kadının çıplak fotoğraflarının bulunduğu CD’deki soyunma kabinlerinin Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi’nde 38 yaşındaki B.Ö’nün mağazasına ait olduğunu belirledi. Mağazaya baskın düzenleyen polis, evli ve bir çocuk babası B.Ö’yü gözaltına alırken, soyunma kabinlerinden birinde gizli kamera ele geçirildi.

B.Ö’nün mağazasındaki biri dizüstü iki bilgisayara da incelenmek üzere el konuldu. B.Ö. polisteki ifadesinde, bir ay önce mağazadan dizüstü bilgisayarının çalındığını belirterek, müşterileri soyunurken gizli kamerayla görüntülediği suçlamalarını kabul etmedi. Polis, el koyulan bilgisayarlarda herhangi bir görüntü ya da fotoğrafa rastlayamadı. B.Ö, görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin tespit edilmesinin ardından, şikáyetçi olunması halinde gözaltına alınmak üzere serbest bırakıldı. Polis, fotoğraflardaki mağdurlara ulaşmaya çalışılıyor.

Yorumlar

ben en çok güzellik salonlarında ve solaryumlarda korkuyorum.
Adsız dedi ki…
kadınlar cep telefonundan cekmısler goruntulerı sonra cd ye kaydedıp desıfreye satmıslar ..
Panik yapıcak birşey yok. Olayı yakından takip ettim.
Mağazacı suçsuzdur...
Ayrıca soyunma kabininde kamera bulunsaydı serbest bırakılmazdı...
(Mağazacılar bazı kadınlara dikkat. Bu tür tuzağa sizde düşebilirsiniz.)