Yeni Projem Banyo Rafı

Evimin tuvaletinde resimde gördüğünüz gibi bir alan vardı. Buraya bir dolap yaptırmayı düşünüyordum ancak marangozumuz sosyeteye girdiğinden beri kayıplara karıştı. Yeni bir marangoz buluncaya kadar buraya bir raf yapmaya karar verdim. (Resimlerde küçük bir hile var kusura bakmayın :)))

1. Raf gelmesini istediğiniz bölüme her bir raf için dörder çivi çakılır.(Bkz Resim 2)

2. Çivilerinizin renginden memnun değilseniz çiviler herhangi bir boya ile (Allah ne verdiyse ) boyanır. Ben ojeyle boyadım hem masrafsız hemde simli filan çok güzel duruyor.

3. Sonra suntadan hazırladığınız raflar. Arzu ederseniz kaplama kağıdıyla kaplanır. Ben Fayanslarıma uyması için eflatun rengi kap kağıdını tercih ettim. Bu kağıtlar heryerde satılıyor ben 1 milyoncudan aldım. 2 mt kağıt 2,5 ytl

4. Raflar çivilerin üzerine yerleştirilir.

Raflarımız bitti. Sıra üzer,ne ne yerleştireceğimize karar vermekte. Ben Tuvalet kağıdı ve temizlik malzemesi yerleştirdim. (Bkz.Resim 3)

Bu rafları yapmamın en önemli sebebi kızımın banyo dolabımıza merak salması . Banyo dolabında sakladığım temizlik malzemelerini içmesinden korktuğum için acilen bu rafları yaptım.

Yorumlar

ellerine sağlık kullanışlı görünüyorlar :)
ellerine sağlık kullanışlı görünüyorlar :)
KelebekNehir dedi ki…
Evet gerçekten kullanışlı özellikle temizlik malzemelerini çocuklardan uzak tutmak için