Çocuklarımızı Sigortalatabilir miyiz?


Merhabalar uzun zamandır bir şeyler yazamıyordum. Bu boş durduğum anlamına gelmiyor tabi. Öncelikle kızımın sigortasıyla uğraştım malesef sigortalatamadım. Biliyorsunuz. Reklam ajanslarına kayıtlı çocukların sigortalanabileceği söyleniyordu. Bu konuyla ilgilenenler için bilgi vereyim. Bizim ajansımız sadece dizilerde sürekli oynayan çocukları sigortalıyor. Yani ajansa kayıtlı olsanız hatta reklamlarda da oynasanız sigortalanamıyorsunuz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
merhaba
23 nisan 2008 posta gazetesinde konuyla ilgili bir yazı okudum.Aysun Gemalmayan hanımın da kızı katalog çekimlerine katılıyormuş.Vergi ve sigorta uzmanı Ekrem Sarısu sorusunu cok güzel cevaplamış.Sandığınız gibi sigorta yapılmaması gibi birşey söz konusu değil.Çocuğunuzun illa 30 gün sigortalı olması şart değil.1 gün dahi olsa yeterli.Ve bu sigorta şu günlerde çok büyük önem taşıyor.Çünkü yeni yasa uygulaması 30 Nisandan itibaren yürürlüğe giryor.Eğer kızınızı 30 Nisan mesai sonuna kadar sigorta yaptırabilirseniz bugünkü yasaya tabi olacaktır.

size yaralı olabileceğini düşünüyorum.Ekrem Sarısu Beyin mail adresi : ekremsarisu@yaklasim.com

sevgiler...

Semra
KelebekNehir dedi ki…
Mail attım ama cevap alamadım zaten zaman da doldu. Bu arada bazı ajanslar bu işi ticarete dökmüş ???
Adsız dedi ki…
ben nesrullah aslan 1964 dğumluyum 1981 ssk girişim var 3068 gün ssk primim var ne zaman emekli olabilirim saygılarımla...
KelebekNehir dedi ki…
Nesrullah bey Malesef bu işlerden hiç anlamam. Yukarıdaki arkadaşımın verdiği ekremsarisu@yaklasim.com adresine yazın bence. Umarım faydası olur.