İp Perde de Son Durum

Daha önce yazımda bahsettiğim ip perdeyi almak için Eminönü'ne gittim. Öğrendim ki ip perde ve boncukları ayrı satılıyormuş. Eminönü perdeciler cenneti olmasına rağmen ip perde oralara henüz pek girmemiş. Boncuksuz sadece 3 metre ip perdeye 800 ytl isteyen de oldu 75 ytl isteyen de ... Tabi kalite farkı mutlaka vardır ama bu kadar büyük bir fark bana tuhaf geliyor.
Dahaönce koltukçumda gördüğüm ip perde buydu;


Bense karar veremediğimde ip perdeyi değilde sadece boncuklarını aldım. İştebenim İp perde boncuklarım;



Yorumlar

Cocukla Cocuk dedi ki…
Fiyatlar arasında dağlar kadar fark var nerdeyse. senin perdeler, boncuklar çok güzel olmuş
ben de çalışma odama pano perde diktirmek istiyorum perdecime sordum metresini 50 ytl dedi bir de eminönüne bakmak istiyorum bakalım fiyat farkı çıkacak mı?
KelebekNehir dedi ki…
Pano perde nasıl oluyor acaba? Eminönünde kürkçü han var. Kürkçü handan yukarı çıkınca soldaki sokakların birinde bir perdeci hanı daha var.
Saadet Topçu dedi ki…
Bu ip perdeler çok hoş duruyor gerçekten, ben de Unkapanındaki perdecilerde görüyorum.İMÇ bloklarında bir sürü perdeci var Birde oraya bakmanızı tavsiye ederim bayanlar. Ama fiyatlarını sormadım.
orhanın dünyası dedi ki…
ne kadar şıkmış bu perdeler
Unknown dedi ki…
İp perdelerde çok çeşitli uygulamalar mevcut olsada kalite açısından bakıldığı zaman (altın olsa dahi) 800 tl gibi bir fiyat çıkmaz.. Bu düpedüz kaliteli elit ürün adı altında bir soygundur. Nereden biliyorsun derseniz Türkiye'nin önde gelen ip perde üreticilerinden birinde çalışmaktayım. Herhangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilir yada satın almak isterseniz sizi uygun fiyata kaliteli ip perde bulabileceğiniz yerlere yönlendirebilirim.. Ayrıca tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki Düz Renkli ip perde için mt.sine 50 TL den fazla vermeyin derim..
KelebekNehir dedi ki…
Çok teşekkür ederim. Ben koçtaştan aldım ip perdelerimi memnunum. Yıpranmalar var ama bizim çocuklara çok bile dayanıyor.
Unknown dedi ki…
Ürünümüzden memnun kalmanıza çok sevindim. Güle güle kullanmanız dileğiyle.