Koltuk Takımı Alacaklara Tavsiyemdir

Dikkat Dikkat: Bu yazıdan sonra koltuklarım geldi ve inanılmaz problemlerle karşılaştım. Kimseye tavsiye etmiyorum. Köroğlu mobilya resmen bizi dolandırdı.Bu yazıyı okuyup benden adres isteyenler olunca düzeltme yapmadığımı fark ettim. Bir de saf saf onların reklamlarını yapmışım :( Freeline markası firmanın adı Köroğlu aman uzak durun


Uzun zamandır koltuklarımı yenilemek istiyordum. En sonunda dün bu özelliklere uyan bir takım buldum.

  • Evim de çok fazla eşya var. Bazalı bir şey olması şart.
  • Misafirleri yatırabilmek için yataklı bir şey şart.
  • Evim küçük çok fazla yer kaplamaması şart.
  • Evde bir küçük yaramaz var ikincisi yolda koltuklara birşeyler dökmediği gün yok yani mutlaka kolay temizlenmeli.
  • Eh almışken şık ve modern birşey olmalı birazda gözümüze hitap etsin
  • Hem de çok pahalı olmasın dedim.

Malesef hiç bir firmada bu özellikleri bulamadım. Bazalı yataklı olanlar çekyat tarzı oluyor çok güzel görünmüyor. Çok güzel olanların hiç bir fonksiyonu yok. Silinebilir kumaşlı diyorlar ama Silinebilir olması silmenin kolay olduğu anlamına gelmiyor.

Nihayet dün bu takımda karar kıldım. Kolları deri olduğu için silmek çok kolay. Kumaş kısımlarını özel silinebilir leke tutmayan kumaştan seçtim. Hem iki tarflı kullanılabiliyor hem de kılıflar çıktığı içi yıkanabiliyor.
Üçlüsü yatak ikilisi baza oluyor.

Ortadaki puf ise başka bir takımdan devşirme ama bizim takıma uyarlıyacaklar. Puflar hem koltuk hem sehpa olarak kullanılıyor hem de içi bazalı ayrıca başka bir koltukla birleştirilerek yatak yapılabilir.

Uzun uzun yazdım çünkü yeni koltuk alacaklara yararlı olacağını düşünüyorum. Umarım çileli koltuk arayışımın size de bir faydası olur.

Yorumlar

Betül dedi ki…
Merhaba,
Aynı takımdan ben de de var şu an kullanıyorum. KOlları, yan ve arka yüzeyi deri, temizlenmesi gerçekten çok kolay oluyor, ve aynı bu koltuk gibi krem rengi hemde üç çocuklu olmama rağmen :)kolların kirlenmesi zaten sorun değil, oturma yüzeyleri de çıkarılıp yıkanıyor, alırsanız güle güle kullanın.
KelebekNehir dedi ki…
Aldım zaten.Çok sevindim memnun kalmana. Yalnız bir arkadaş yedek kılıfta yaptırmış ben bunu düşünmemiştim aslında iyi fikir
Adsız dedi ki…
Bence super fikir noktalarina deginmisin! Herseyden once mekan sorunu had safhada sanirim herkes de.. Bende de her yerin derli toplu olmasi huyu vardir.