İşte Geldim Burdayım, Ben Bu İşte Ustayım...



  • Tatilimizi bitirip evimize döndük. Çocuklu ve hamile bir kadın ne kadar tatil yapabilirse o kadar dinlendim aslında insanların tatile gidip nasıl dinlendiğini hiç anlayamamışımdır. Hani işten izin alıp bir hafta yatsan neyse. Saatlerce süren yolculuk otel odasına yerleşme, denize gir çık... vs bana yorucu geliyor nedense...
  • Tatilimizin ilk haftasını annemin evinde geçirdik sebep; üç tane düğün olması. Kızım düğün seviyor ne yapalım. Ortaya çıkıp çıkıp çalkalıyor. İlk hafta Erdek, Ocaklara gidip yer baktık. Fiyatlar çok uygundu. İki hafta kalacağız deyince indirimde yapıyorlardı. Yerimizi ayarlayıp bir hafta sonra tekrar gittik. Ayarladığımız yeri başkasına vermişler. Biz de yer bol diye başkasına gideriz dedik ama hiç bir yer de boş yer kalmamıştı. Meğerse tam sezon başına denk gelmişiz. Bir haftada bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim. 23:00 sularında bir oda bulup yerleştik. Temiz olmayacağını düşündüğümden Erdek yerine Ocaklara gittik ama ocaklar çok gelişmiş ve kalabalıklaşmış dolayısıyla denizi de çok pisti. Merkeze uzak noktalar temizdi ama çok yosunluydu. Biz de bir hafta kalıp döndük. Bir iki hafta içinde Kerpe'ye bir haftasonu kaçamağı planlıyoruz. Umarım orası temizdir.

Yorumlar

Cocukla Cocuk dedi ki…
Hoşgeldin, denizin pis olması kötü ama en temiz ahvuzdan yine daha temizdir. hamile olarak yüzmek sana iyi gelmiştir.
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
hoşgeldin,güneş bebişine d vitaminleriyle oldukça iyi gelmiştir umarım....
KelebekNehir dedi ki…
Hoş bulduk. Gelir gelmez doğum günü telaşımız başladı. Bu halimle 3 haftadır temizlik görmemiş evime bakmadan haftasonu kızıma doğum günü yapacağım. Hadi bana kolay gelsin.
Yeliz dedi ki…
hoşgeldin, ne olursa olsun tatil gibisi yok değil mi?:) sevgiler
Adsız dedi ki…
kerpe de oldukça kalabalık ve yosunlu..Kerpe nin biraz ilerisinde sarısuyu tavsiye edebilirim.Sakin ve temiz :))