Koltuk Kılıfı Nasıl Dikilir???


Daha önceki yazılarımda koltuklarımdan bahsetmiştim. Çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyordum ancak koltuklar gelince pek çok sorun çıktı. Öncelikle gönderilen koltukların deri rengi bizim istediğimizden farklıydı. Puf ve kırlentler yanlıştı... vs. Kullandıkça yeni bir sorun daha çıktı. Döşemelik kumaş leke tutmaz cinsten olmalıydı ancak bırakın leke tutmamayı suyla bile silseniz leke çıkmadığı gibi su lekesi de bırakıyor üzerinde. Bu durumda çareyi yeni bir koltuk kılıfı diktirmekte buldum ancak sadece minderler için 350 ytl gibi bir fiyat çıkıyor. Nette bu konuyu araştırırken nasıl koltuk kılıfı dikileceğini anlatan kaynaklar buldum. Burada anlatılıyor. Benimki sadece minderler olduğundan bundan çok daha kolay ama bu tür projeler çocuklu insanlara göre değil. O yüzden ben diktirebileceğim yerlere bakmaya devam edeceğim. Size kolay gelsin...

Yorumlar

Cocukla Cocuk dedi ki…
aa üzüldük , içine sinerek alıyorsun böyle sıkıntılar moral bozuyor sonrasında, firma ne diyor peki. Genellikle yaptıkları gibi sorumluluk almıyorlardır sanırım. Dikiş için iyi bir yer bulursun umarız.
Adsız dedi ki…
tam da aradığım bir konu türk blog yazarlarını ziyaretimde bloğunla tanışmamla karşıma çıktı.hemen bende araştıracağım.Koltukların sorunlu olmasına da üzüldüm.sevgiler.
KelebekNehir dedi ki…
İşin kötüsü firma dolandırdı galiba bizi. Bize koltukları satan kadın işten ayrılmış. Firma sahibi de benim hiçbir şeyden haberim yok diyor.