• Buradan kendinize en uygun parfümü bulabilirsiniz. Tercihlerinizi belirtin size en uygun parfumü veriyor.
  • Parfüm konusunda biraz takıntılıyım. İllaki bütün parfüm kokularını bileceğim. Mesela Armani She ve CK euphoriadan çok bahsediliyor. Onları bir an önce denemek istiyorum. Doğumuma çok az kaldığı için gidip bakamıyorum. Bir ana önce kokulu internet istiyorum. Bir kaç sene sonra belki onu da yaparlar. Belli mi olur.
  • Ben çiçek kokularını severim. Öyle seksi kokmak umrumda değil hatta o tür kokular miğdemi bulandırıyor. Erkekler ise baharatlı ağır kokuları beğeniyor galiba. Neyseki benim eşim öyle değil. Hazır başlamışken parfüm fiyatlarını da protesto edeyim. Dışarıda üç kuruşa satılan parfümler biz de dünya para. Hala duymayanınız varsa bu konuda da strawberrynet.com aldı yürüdü artık pek çok kişi şiparişini buradan veriyor. 100 doların altına extra ödemiyorsunuz.
  • Ben her konuda yerli malı kullanmaktan yanayım. Artık yerli parfümlerde çok güzel olabiliyor. Gerçi çoğu yabancı parfümleri fazlasıyla andırıyor ama :))

Yorumlar

PERİLİ KÖŞK dedi ki…
benim beğendiğim parfüm strawberry de yok maalesef ,tekin acarda 130 ytl gelde al şimdi :)))
Unknown dedi ki…
merhaba kelebek nehir. blog sayfan harika gerçekten. ben burası haricinde http://blog.milliyet.com.tr/Blogger.aspx?UyeNo=1057391 linkli blogda da yazarlık yapmaktayım arkadaşım uğrarsan sevinirim.

ayrıca www.gokhancenker.blogspot.com

sevgiler...