İçim Acıyor...


Daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Yıllarca yahudilere yapılanları anlatan filmler izledik. Onlar için göz yaşı döktük. Gaz odalarına gönderilenler, toplama kamplarında işkence görenler sanki onlar değil bizlerdik. Oysa ki bugünün nazileri de onlar değil mi?
  • Yahudiler diyerek genelleme yapıyoruz. Elbette ki bu bireylerin değil devletlerin, gizli ve açık örgütlerin, hepimizin ürünlerini büyük bir iştahla tükettiğimiz firmaların trilyoner patronlarının yani büyük adamların işi. Konuşulanlara Facebook guruplarına baktığımda İsrail ve yahudiler eş anlamlı kelimeler gibi kullanılıyor. Oysa ki ikisi farklı şeyler değil mi ?
  • Peki yahudiler de birleşip "Ey koca İsrail sen ne yapıyorsun" diyemez mi? Dünyanın her ülkesinde yahudiler yaşıyor. Kendi aralarında ki örgütlenmeleri dillere destan. Peki neden dökülen kana sesleri çıkmıyor. Yoksa mennunlar mı bu durumdan. Hz. Musa'nın çocukları kendilerine yapılan zulumü başkalarına yapıp kendi çıkarlarına hizmet ettiği sürece ses çıkarmıyorlar mı???? Bilmek istiyorum onlar da ortak mı bu cinayete.
  • Merak ediyorum ölü filistinli çocukları gördüklerinde utanç mı? gurur mu? yüreklerindeki.

Yorumlar

Cocukla Cocuk dedi ki…
Bugün sabah ilk maddeyi düşünmüştüm, biz o filmlerde, yazılarda o kadar çok üzüldük ve o kadar çok içimiz acıdı ki yapılan katliamlar karşısında. 2. maddede olduğu gibi genelleme yapıyoruz bazen doğrudur ama asıl kilit 3. madde. Öyle bir lobileri varki herşeye güçleri yeter diye düşünüyorum ee o zaman gerçekten memnunlar.???
Tugba dedi ki…
genellemey yapmamalıyız bence de
ama hitlerin bir lafı var beni oldukça düşündüren :

" Yahudilerin kökünü kazımadığım için ileride bana küfredeceksiniz"

tabi ki hepsi için söyleyemem ama oturup düşünsünler cok değil 50-60 yıl önce zulüm gören bir millet nasıl böyle davranabilir