İndirimler gözümü döndürdü. Alışverişe vurdum kendimi. Aldıklarımın resimlerini sizlerle paylaşamıyorum hakikaten haddimi aştım. Ancak o kadar ucuz şeyler buldum ki almadan geçemedim. Sanırım krizin etkisi sanki bu sene indirimler daha fazla...

Dikkatimi çeken bir nokta ise ayakkabılarda uzun yıllardan sonra tekrar küt burunlar görmem. İyi ki eski küt burunlu çizmemi atmamışım :)))

Güzel bir küt burunlu ayakkabı resmi bulamadığım için sizinle paylaşamıyorum.
Bu arada uygun fiyatlı yerleri hemen belirteyim:

  • C&A da 9 liraya gayet kaliyeli %100 pamuk erkek gömlekleri 7 liraya çocuk pantolonları var.

  • Mangoda 5 liradan başlayan elbiseler oldukça güzel. Ben 22 liraya iki tane elbise aldım.

  • LCW (L C Waikiki) çocuk giyiminde en çok tercih ettiğim markalardan biri. Hem modelleri çok güzel hem de fiyatları uygun. 28 şubata kadar %50 indirim var. Demek ki 1 Mart'ta %70 indirime girebilir. Takip etmek lazım. Bu sene erkek reyonundan da eşim için alışveriş yaptım. Pek memnun kalmadım. Çünkü biri defolu çıktı. Eşim fark etmeden giydiği için geri götüremedim. Aldığımız bir kazak ise yıkayınca çekmiş:(( Tabi buda bizim yıkamamızdan kaynaklanıyor olabilir. Çocuk reyonundan aldıklarımda bir sorun çıkmadı.

  • Collezione % 70 e varan indirim yapıyor. Şu ...'e varan indirimleri hiç sevmiyorum . Çünkü gerçeği yansıtmıyor. Direkt etiket üzerinden indirim yapanlar daha iyi. Collezioneda erkek kanvas pantolonlar 13 liradan başlıyor ve gerçekten kaliteliler. Kazaklar ise 10 liradan başlıyor. 20 liraya çok güzel süveterler vardı ama beden kalmamış :(

  • Koton ise bu günlerde anket yapıyor. Sizden bedeninize uygun 6 adet gömlek giymeniz isteniyor. Fikirlerinizi belirtiyorsunuz. Anket sonunda hemen harcayabileceğiniz 25 liralık bedava hediye çeki kazanıyorsunuz. Ben iki üst aldım. Penye üstler 8 liradan gömlekler 10 liradan başlıyor.

  • Profilo avm Chicco mağazasında ise 6 liraya çocuklar için penye yelek ve fermuarlı sweatshirtler var.

  • Son olarak Afroditte net %50 indirim var. Çantaları 30 liraya. Ben ce çok uygun pazarda bile biraz kaliteli çantalara 50 lira istiyorlar.

Yorumlar

AskinAy dedi ki…
Hayirli olsun güle güle güzel günlerde kullanman dilegiyle sevgiler,,...
KelebekNehir dedi ki…
Teşekkürler iyiki yorum yamışsın ben de senin blogunu tanıma fırsatı buldum.
orhanın dünyası dedi ki…
kız arkadaşıma söyliyim de bir baksın.. HAkkaten bayagı indirim varmış