Takı örelim mi???

  • Kendimi pek bir sağlam karakterli zannederim de neden moda olan bir şeyden önce iğrenip sonra aslında şöyle giyilse iyi olur, biraz daha böylesi olsa alırdım demeye başlarım. En sonunda da koşa koşa bi kaç tane almam nedir???
  • Bu günlede bir takı merakı başladı. Şu uzun kolyelerde de yukarıdaki seyir aynen gerçekleşti. Gerçi yine büyük taşlı olanlardan hoşlanmıyorum ancak koton'da ve C&A'da gördüğüm iki model aklımdan çıkmıyor. Hani şöyle yeni yetme tiki bi kız da değilim ki nedir yani böyle ıvır zıvırı kafaya takmalar. Bu beğendiğim kolyeler ısrarla indirimden imtina edince bende nette neler var diye dolaşmaya başladım. Neyseki bu akşam ufaklıklar aynı anda uyudu. Bulaşık makinam bozulduğundan mutfak bulaşık yığılı olsa da bir kaç yazı yayınlamadan bir yerlere gidesim yok.
  • Uzun lafın kısası; Derya Baykal'da filan görüpte amaaan deli saçması bunlarıda kim takar dediğim örgü kolyelere rastladım. Aman ne kadar güzel modeller varmış. Aaah ah eski ben olsam bu gece sabahlar bir kaç model çıkarırdım ama neyse...Fotoları paylaşmakla yetineceğim




Yorumlar

gönül-den dedi ki…
Merhaba blogunuzu bugün keşfettim.takip edilmeğe değer bir blog.Ben de blog oluşturdum ama teknik olarak çok acemiyim;başarılarınızın devamını diliyorum
KelebekNehir dedi ki…
Teşekkür ederim gönül. Blog dünyasına hoş geldin.
Cocukla Cocuk dedi ki…
gerçekten guzeller:9 ben su top top olan var ya en cok ona bayıldım
Çok güzel kolyelermiş... :)
Corteygrif dedi ki…
Hello Kele
thanks for sharing my crochet necklace,im so happy!
God bless you
regards from Spain

CORTEYGRIF
KelebekNehir dedi ki…
Hi Corteygrif. Thanks to technology. So We can reach your marvelous creations. You are very gifted.
Saadet Topçu dedi ki…
Selam,Bende oya şeklinde yapılmış takılardan kullanıyorum, çok cici duruyorlar. Hatta bazıları fazlasıyla şık bile duruyorlar.