Egehan Çıplak Hala Kayıp...


Kayıp acısı ölüm acısından da beter belki... Egehan Çıplak 18 Haziran 2008 tarihinden beri kayıp. Allah ailesine sabır versin. Belki bir tanıyan gören olmuştur diye resmini sizinle paylaşıyorum.
Detay
www.egehanciplak.com

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Çocukken bizi korkutmak için anlatılan hikayelerin gerçek olmasına inanamıyorum. Her gün çocuklara karşı işlenen canice sapıkça suçlar duyuyoruz.
Eğer bu sapıklardan biri okuyorsa bu satırları madem kendini engelleyemiyorsun. En yakın köprüden atla lütfen...
Unknown dedi ki…
Sokaklarda dilenci kadınlar görürüz. Yanlarında ufacık çocuklar. Karda, kışta, yagmurda o çocuklar yalınayatır ve üstlerinde elbiseleri yırtıktır. İçimiz acık ve dilenci kadına para veririz. Hiç düşündünüz mü o küçük çocuk onun değil, kayıp çocuklardan bir tanesidir! Emniyet bu konuda duyarsız. Dilencilerin %99 u sahtekar şerefsizlerden oluşur. Bir anne bu sahtekarlık için kendi evladını o halde dışarda saatlerce tutar mı? Emniyet güçleri çocukla dilenenlerin tamamını toplasın, kayıp çocukların %90 nı bulunur inanın bana.
kelebeknehir dedi ki…
hakılsın dilenciler meselesi derinlemesine incelenmeli. Ben de dilencilerin gerçekten ihtiyacı olan insanlar değil sırtımızdan geçinen asalaklar olduğunu düşünüyorum. onlar yüzünden geçekten ihtiyacı olanlara yardım edemiyoruz