Parfümleri değiştirme zamanı

Mevsim değişiyor. Bahar aylarıyla beraber parfümlerimiz değiştirme vakti geldi. Her zaman yerli mallarından yana olduğumdan yerli parfüm firmalarına mail atıp parfümlerinin türleri hakkında bilgi almak isyedim. Malesef hiç biri cevap vermedi. Açıkçası üzüldüm. Çünkü yerli parfümler de çok başarılı ancak halkla ilişkileri o kadar da başarılı değilmiş demek ki...

  • Gelelim tavsiyelerime. Ferah kokmak istiyorum diyorsanız kokladığım en ferah parfüm "Light Blue" dur. Aynı zamanda erkeklerin en beğendiği parfümlerden biri olduğu söyleniyor. Benim parfümlerim arasında en çok sorulanı da budur. Turunçgil kokularını sevenler deneyin.


  • Diğer bir yaz parfümü Calvin Klein'den "Truth" harika bir yaz parfümü ferah hafif ve çiçeksi. Yazın en çok kullandığım parfüm budur.

  • Hafif sabunsu farklı ve temiz kokmak istiyorum diyenler "Noa" yı mutlaka deneyin.


  • Bahar aylarında çiçek kokuları her yeri sarar. Ben de tam bir çiçek gibi kokmak istiyorum derseniz. Ralph Louren "Romance" %100 çiçek kokuyor. Aynı zamanda Jan paul Gautier "Madame" da aynı etkiyi yaratıyor. Üstelik çok kalıcı.

  • Herkes tarafından beğenilecek çiçeksi bir parfüm arıyorsanız. Lacoste "Touch of pink"i deneyin.

  • Parfüme çok para vermeden güzel ve ferah kokmak isteyenler. Bebek kolonyalarını deneyin. Harika kokuyorlar. Tek dezavantajı şişesinden dolayı çabuk bitmesi. Bunun içi tavsiyem. Deo roll ol yada açık parfümcülerde satılan küçük doldurulabilir parfüm şişelerine doldurmanız. Böylece uzun süre kullanabilirsiniz. Ben böyle kullanıyorum. Ziyan olmalarını önlüyorum.

  • Ne yaparsanız yapın ağır parfümler kullanmayın. Siz fark etmeseniz bile çevrenizi çok rahatsız ediyor. Ağır parfümlerin seksi olduğunu düşünmeyin. Genelde seksi olmak isteyen kadınlar ağır parfüm kullanıyor. Neticede erkeklerin dikkatini çekiyor. Fakat bu güzel, çekici ve seksi olduğu anlamına gelmez.

Yorumlar

TAZE NANE dedi ki…
Ay ne güzel anlatmışsın.
Gerçekten bahar geldi ve parfümler biraz değişmeli.
Mis gibi bahar kokusu.
Sevgiler.
Cocukla Cocuk dedi ki…
bu yazı benim için super oldu tam yurt dışına cıkma arifesinde iken...kapıp gelirim bunlardan:)) ben bulgari ve CD un koko sunu cok severek kullanıyorum ama turuncgiller ve benzeri fresh kokulara da her zmana bayılmışımdır:)