Bakırköy pazarı eski aşkım.


  • Zaman çok çabuk geçiyor. Bakırköy pazarına son gittiğimde hamileydim. Nereden baksan bir sene geçmiş. Süpper süpper süpper bir pazar. Mağazalarda 30 liraya satılan tişörtler yığınlar halinde 2, 3.50 ve 5 liraya satılıyor. Kışlık bir elbise aldım sezonda en az 40-50 lira eder. Ben ise sadece3,50 lira verdim. İçine giymeye atlet aldım 5 lira koskoca elbiseyi 3,50 ye alınca atlet bana çok pahalı geldi tabi.
  • Şu atlet mevzuu uzun süredir beni sinir ediyor. Yeni kıyafetlerin yakalarını anormal boyutlarda açık yaptıklarından içlerine askılı badi giyiyorum. fakat onlarıda standart beden yapıyorlar. Standart aldıkları şey ise bir ilkokul öğrencisi olmalı. Üstüne birde yıkanınca çekiyor. İlk giydiğinizde çekip göbeğinizin altına indirdiğiniz badi iki üç adım atınca gögüs altınıza geliyor. Bir de satarken abla bunlar esnek sana olur demiyorlar mı. Hususi atlet olarak kullanacağım askılı badiler aramak için gittim pazara buldum da fakat iki ayrı tezgahtan aldığım aynı beden aynı model badi birbirinden boyut olarak çok farklı yinede standart bedenler gibi göbeği ceyrana fora etmiyorlar.
  • İşin kötüsü iki badiye 10 tl verdikten sonra istediğim özelliklere sahip üstelikte markalı badileri 2 liraya buldum. 3 tane de onlardan aldım. Nasılsa her zaman kullanılır. Kızımın odasına tanesi 1 liradan dekoratif çiçekler aldım. Kızım bayıldı.
  • Neticede bakırköy pazarının tavsiye ediyor muyum tabiki de hayır canını seven kaçsın. Ben kolay kolay tekrar gitmem. İzdiham oluyor neredeyse. İllaki gidelim derseniz öğleden önce işinizi bitirmeye bakın...

Yorumlar

şirinem dedi ki…
:))) okudukça gülümsedim çok haklısın canım pazarda her istediğimiz buılunuyor ama ne kadar kaliteli on uda kullandıktan sonra anlıyoruz bazen çok güzel şeylerde çıkıyor.Şimdilerde büyük mağzalara girmek el yakıyor :)
Adsız dedi ki…
ne olur bana bitane cumartesi pazarı tavsiye edin.. cumartesi günü hangi pazar vardır güzeldir bakırköy cok uzak :S
KelebekNehir dedi ki…
Beşiktaş pazarı da süperdir.
KelebekNehir dedi ki…
Kalite çoğu zaman gözle ve dokunarak anlaşılıyor. Eğer anlayamıyorsanız. Sadece marka satan yerlerden alışveriş yapa bilirsiniz.