Damızlık kızın öyküsü... The Handmaid's Tale

The Handmaid - Damızlık kızın öyküsü
Uzun zamandır izlediğim diziler içinde en etkilendiğim dizi kesinlikle The handmaid's Tale ("Damızlık kızın öyküsü") oldu. İslam ülkeleri ve şeriat kelimelerini yan yana görmeye alıştık ve hatta son dönemlerde daha da alıştık ama hristiyan bir ülkede şeriat nasıl olur sorusunu pek de düşünmedik. İşte tam da bu soru üzerine odaklanan bir dizi The handmaid's tale.

Önemli olanın dinlerin  ne söylediği değil insanların bunu nasıl yorumladığı olduğunu yüzümüze tokat gibi çarpan bir dizi. Eli öpülesi bir görüntü yönetmenine sahip. Başrolünde Elizabeth Moss'u gmrdüğümüz dizi bize görsel bir şölen yaşatıyor.

Nasıl izleyeceğiz derseniz. Diğer yabancı dizileri izlemekten biraz daha zor ancak hangi yöntemi seçerseniz seçin değdiğini göreceksiniz. Zihinsel olarak biraz daha olgunlaşmış bir kitleyi hedeflediğini de belirtelim. The handmaid'stale Blu tv'de yayınlanıyor. Blu Tv aboneleri izleyebiliyorlar zaten. Blu tv aboneliği aylık 10 tl ancak ilk ay ücretsiz diye biliyorum. Diğer bir izleme metodu torrent tabi ki. Bunun dışında dizi izleme sitelerinden izleyemezsiniz. çünkü telif hakları konusunda oldukça titiz davranıyorlar.

imdb sayfası

Oyuncu kadrosu

Series cast summary:
Elisabeth Moss...
 Offred (10 episodes, 2017)
Yvonne Strahovski...
 Serena Joy (9 episodes, 2017)
Max Minghella...
 Nick Blaine (9 episodes, 2017)
Amanda Brugel...
 Rita (9 episodes, 2017)
Joseph Fiennes...
 The Commander (8 episodes, 2017)
Madeline Brewer...
 Janine (8 episodes, 2017)
O-T Fagbenle...
 Luke (8 episodes, 2017)
Ann Dowd...
 Aunt Lydia (7 episodes, 2017)
Samira Wiley...
 Moira (7 episodes, 2017)
Nina Kiri...
 Alma (7 episodes, 2017)
Tattiawna Jones...
 Ofglen #2 (6 episodes, 2017)
Jenessa Grant...
 Ofsamuel (5 episodes, 2017

Yorumlar