İşte ekranların en yakışıklıları...

Hafta Sonu dergisi ekranların en yakışıklı erkeklerini sayfalarına taşıdı. Foto-Galeri
İşte ekranların en yakışıklıları...
Yeni sezonla birlikte ekranlar ‘yepyeni’ yüzler görmeye başladı.Ve yeni yüzlerle birlikte geçen sezondan yoluna devam eden dizilerin oyuncuları da, başta genç kızlar olmak üzere seyircileri büyüler oldu.
Geçtiğimiz hafta ‘Ekranın Parlayan Yüzleri’ haberinde dizilerin en güzel kadınlarını sayfalarına taşıyan Hafta Sonu dergisı, bu hafta da dizilerin erkeklerini mercek altına aldı.



KIVANÇ TATLITUĞ (HALİL)
Best Model of Turkey ve Best Model of The World yarışmalarıyla adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, televizyon hayatına geçtiğimiz yıl sona eren ‘Gümüş’ dizisiyle başlamıştı. Bu sezon ‘Menekşe ile Halil’ dizisiyle ekrana gelen Tatlıtuğ, Berlin’de kaçak olarak yaşayan Bosnalı bir genci canlandırıyor.



SERHAN YAVAŞ (MENDERES)
Başrollerini Tuba Ünsal’la paylaştığı ‘Yemin’ dizisinde ‘Menderes’ karakteriyle ekranlara gelen Serhan Yavaş, ilk dizisi olmasına karşın oldukça başarılı.



HALİT ERGENÇ (ONUR)
Ünlü tiyatro oyuncusu Halit Ergenç, televizyona damgasını vuran ‘Binbir Gece’ ile bu sezon da ekranlarda. ‘Onur’ karakteriyle izlediğimiz Ergenç, yalnız oyunculuk konusundaki başarısıyla değil yakışıklılığıyla da göz dolduruyor.



MEHMET AKİF ALAKURT (BORAN)
‘Hacı’ dizisiyle çıkış yapan, ardından da ‘Sıla’yla adından söz ettiren Mehmet Akif Alakurt, 2001 Best Model Türkiye birincisi. Ayrıca aynı yıl içinde dünya ikinciliği de var. ‘Sıla’ törelerin ekseninde gelişen olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacağa benziyor.

binbir gece, boran ağa, halil, halit ergenç, kadın, kanser, kıvanç tatlıtuğ, manken, mehmet akif alakurt, MENDERES, menekşe ile halil, onur, SERHAN YAVAŞ, sıla, televizyon, yakışıklı, yemin

Yorumlar