Anti-çekmece karıştırıcısı


Yaramaz bebek anneleri için anti-çekmece karıştırıcısı Nehir hanımın çekmeceleri boşaltıp içindekileri evin dört bir yanına saçmasını önlemek için eski bir şemsiye sapı kullandım. Deneyin işe yarıyor.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
yaramaz bebekler için çok iyi bir önlem! sevgiler
Cocukla Cocuk dedi ki…
bende kurdela ile bağlıyordum, fotoğraftaki metal çucuk bir yerde unutulursa biraz tehlikeli olabilir.
Adsız dedi ki…
Arkadaşlar pardon ama, ne gerek var ki böyle yöntemlere..? :) Yaramaz bebek tanımı zaten baştan ilginç! Yaramaz bebek yoktur, meraklı bebek vardır. Ve çocuğun merak ettiği şeyleri bu şekilde kilit altına alıp engellemek, onun merak ve saldırganlık düzeyini iyice arttırmaktan başka bir işe yaramaz:) Biz çocuğumuzun bu çağlarında asla böyle yöntemlere başvurmadık. Kendine zarar verebileceği sivri kesici vb nesneleri kaldırdık sadece, onun dışında evin hiçbir şeyine dokunmadık. Kurcalayarak, karıştırarak ve çarpa çarpa çarpmamayı öğrenerek büyüdü. Onun yaşıtı olan çocuklar hala çekmece boşaltıyorken, bizimki o konudaki bütün merakını gidermiş olduğu için tenezzül bile etmiyordu :)
kelebeknehir dedi ki…
şimdi ben bu yoruma iki sayfa cevap yazmıştım ama google sağolsun cevabım silindi. Tekrar yazacak vaktim de yok. Sizin çocuğunuz bir iki kez karıştırıp bıkıyorsa ne ala benimkiler hala evdeki bütün çekmeceleri şu anda hiç birinde kilit olmadığı halde boşaltıp duruyorlar. Büyüğü dört yaşında hatta...

Sizin çocuğunuz bir iki karıştırıp vaz geçtiyse yaramaz bebek tanımını anlayamamanız gayet normal...