Yandan Toplanan Saçlar

Mordolap.com'dan Punkie yandan toplanan saçlar hakkında bir yazı yazmış. Çok hoş görürünen ve evde de uygulanabilen bir model olduğundan sizlerle paylaşmak istedim.
Bildiğiniz gibi kıyafetlerin trendleri gibi saçlarında trendleri oluyor. Benimde son zamanlarda çok sık kullandığım yandan at kuyruğunu bu aralar magazinlerde görmeye başladım. Yapması ve kullanması bu kolay saç modelini işe giderken kullanmayı özellikle çok seviyorum. Hem şık hem de spor ortama uydurması çok kolay. 1980li yıllara daha özgü olan bu modeli Hollywood yıldızları özel davetlerde çok sık kullanıyor. İşte size bir kaç örnek...

Hayden Panettiere bu modeli o kadar çok seviyor ki, davetlerde çok sık kullanıyor. Nicole Kidman Yandan At KuyruğuHayden At KuyruğuHayden At KuyruğuImageImageImageImage

Peki bu modeli nasıl yapıyorum?

  1. Hacimlendir: Saçlar daha az temiz olursa bu model daha güzel olabilir. Hafif kirli saça pudra döküp bu hacimi elde edebilrsiniz.
  2. Aşağıdan topla: Saça modern hava vermek için boynuma yakın ve omuza doğal bir şekilde düşücek kadar yandan topluyorum.
  3. Perçemlere fön: Uzun olan perçemlerime at kuyruğumun ters tarafına doğru fön çekip, daha bir romantik hava katıyorum. At kuyruğunun uçlarını elimle lüle lüle yapıyorum.
  4. Lastiği gizle: Bu güzel modeli saatlerce uğraşmış havasını verdiren önemli nokta, at kuyruğunuzdan ufak bir parçayı lastiğin etrafına dolayıp firkite ile sıkıştırıyorum!

Yorumlar

Yeliz dedi ki…
hoş görünüyor bende zaman zaman yandan saçımı toplarım:)
Adsız dedi ki…
bu yazı mordolap.com'dan punkie adlı arkadaşa ait. sanki senin yazınmış gibi görünüyor bu blogda, çok etik değil doğrusu.
KelebekNehir dedi ki…
İsimsiz arkadaşım (keşke ismini yazsaydın) Yazının sonunda kaynak belirtmiştim zaten. Yine de uyarın için teşekkürler. Bloglarında kaynak belirtmeden alıntı yapanları ben de onaylamıyorum. Bazen benim yazılarımda başka bloglarda yayınlanıyor. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum. EMEĞE SAYGI :))) Yine de üşenmeyip yorum yazdığın için ekstra düzeltme yapacağım
Simge Kurban dedi ki…
Selam tekrar, yazının altındaki kaynak kısmını görmedim, kusura bakma. cevap verdiğin için teşekkür ederim.