Alışverişkolik serisini bilir misiniz? Sağolsun kuzenim vermişti okumam için. Orada bir Angel çantadan bahsedilir. Böyle bir çanta gerçekten var mı diye merak edip nette araştırmıştım. Nasıl bir çanta bu kadar para edebilir diye düşünmüştüm derken aşağıdaki haberi gördüm. Yok canım ben almıyayım.

Geçen gün Boynerde indirim reyonunda 2500 ytl lik bir ceket gördüm. Eşime dönüp bunlar hiç dayak yememişler dedim. O sırada bizden önce o cekete bakan biri kendini tutamayıp gülmeye başladı. Aynı sözü bu çantaları alanlara da gönderiyorum. Yuh gözünüz doysun.

Geçen gün Afrodit'te % 50 indirim vardı. 30 liraya bir çanya aldım hepsinden daha güzel...

1- Fendi B bag- $27.000
Sıra başı Fendi'nin baget çantasından sonra tasarladığı ve geçen sene meşhur olan B bag. Bu çantanın özellikle siyah timsah derisine bu fiyat biçiliyor.

2- Burberry Warrior- $26.000
Basına pahalılığı yüzünden yeni konu olmuş bu çanta, ebat olarak diğerlerinden küçük. Model, metal plakalar ve timsah derisinden oluşuyor. Timsah derisi tercih etmeyenler çantayı daha ucuza alabiliyorlar. Ayrıca Burberry moda evinin gelirinin %31'ini çantalardan elde ediyor.

3- Hermes Birkin- $20.000
60'ların moda ikonu ve ünlü İngiliz aktristi Jane Birkin'den adını alan çanta, bir klasik olarak hiç bir zaman gözden düşmedi.

4- YSL Muse- $ 19.000
İçi oldukça geniş olan ve bowling topu çantasını andıran bu modeli ünlüler çok sık kullanıyor. Beyaz timsah derisi için bu fiyattan söz ediliyor.

5- Prada Frame bag- $15.000
Bu çanta ilk defa 2006 Milano Moda Haftasında görücüye çıktı. Çerçeve modeli çok tuttu. Fiyatı kullanılan malzemeye göre değişiklik gösteriyor.

6- Zac Posen Alexia- $15.000
Tasarımcının ilk koleksiyonlarından birinde yer alan bu model, 70'li yıllardan esinlenerek tasarlanmış.

7- Ralph Lauren Ricky- $14.000
Ralph Lauren'ın bu modeli adını tasarımcının karısından alıyor. Son yıllarda üretilen bu çantanın özellikle turuncu rengi Japonya'daki mağazasında bulunuyor.

8- Chloe Paddington-$12.880
Paddington son yıllarda çıkan, en çok arzu edilen ve en iyi bilinen model oldu. Çantayı bu kadar meşhur eden üzerindeki dev kilit olabilir mi? Çikolata kahvesi ve timsah derisi olanı için Bergdorf Goodman'da hala bekleme listesi var.

Kaynak:ntvmsnbc

Yorumlar

Adsız dedi ki…
zenginin parası fakirin çenesini yorarmış
Cocukla Cocuk dedi ki…
yok kalsın aman:)) ben de cok severim afroditin çantalarını, bunlara da tercih ediyorum...sevgiler
orhanın dünyası dedi ki…
bu büyük çantalarda aradığınızı nasıl buluyorsunuz ben çok merak ediyorum :) Allah kolaylık versin
KelebekNehir dedi ki…
İki çocuk olunca mecburen büyük çanta yine de sığdıramıyorum :)