Loreal'den Yeni Bir Kampanya
























Önümüz bayram. 4 yıldır saçlarımı boyamıyorum. Bu sıralar doğal rengine yakın bir renkle saçlarımı boyamayı düşünüyordum. Tuna bey hala emdiği için çocuğuma zarar vermeyecek bir boya arayışı içindeydim. Forumlarda CASTING Crème Gloss hakkında çeşitli yorumlar okuyordum ki Lorealden bir mail geldi.

Loreal'den gelen bu duyuruyu sizlerle paylaşmak istiyorum:

L’Oréal Paris ekibi olarak, “AMONYAKSIZ” Parlatıcı Krem Boyamız olan CASTING Crème Gloss’un yepyeni projesiyle Milliyet, Hürriyet, Sabah ve Vatan gibi başlıca gazetelerin haftasonu eklerinde 3 hafta boyunca yer aldık. L’Oréal Paris’in tüketicileri ile sıcak bir bağ kurma hedefi ile hazırlanan bu projenin ismi “Anneler ve Kızları” !!! Görünümlerinin doğallığını bozmadan saçlarında ışıltılı yansımalar elde etmek isteyen, üstelik bunu AMONYAKSIZ BİR FORMÜL ile saçlarına zarar vermeden başaran anneler ve kızlarının yorumlarına yer verdiğimiz projemizi, bir adım daha ileriye götürüyoruz. Penelope Cruz’la ekranlara taşıdığımız reklam filmimizin tekrar yayına girmesinin ardından, Kasım ayında açılacak olan mini web-sitemizde düzenleyeceğimiz yarışma ile tüketicilerimize çeşitli hediyeler kazandıracağız!

Bu kampanya özellikle anneler ve kızlarını ilgilendiriyor. Kampanya ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Dominika dedi ki…
süper haber.. takip edeyim bakalım :)
teşekkürler kelebekcik :)
Adsız dedi ki…
Amonyaksız oluşu ilginç.
Sibel dedi ki…
Kına gibi saça kızıllık veriyor.